Kako izabrati auto na daljinsko upravljanje?

Ako tražite zabavnu i cjenovno pristupačnu igračku za svoje dijete, autić na daljinsko upravljanje definitivno je jedna od vaših najboljih opcija! Zahvaljujući jednostavnim kontrolama i posebnim trikovima, autići su postali popularni kod mnoge djece i postali su jedna od najpopularnijih igračaka ikada. Marka Lexibook nudi izvrsnu ponudu autića koji su izvrstan dar za male entuzijaste.

Naš asortiman autića zadovoljit će ljubitelje kaskaderskih trikova, specijalnih efekata, ljubitelje građevinskih autića te one koji se žele okušati u upravljanju pokretima zapešćem ili one koji tek počinju s autima, a pritom žele pravi show! Možete vidjeti što svaki model može u videima koji su dostupni u opisu proizvoda većine naših automobila na daljinsko upravljanje. Popis je raznolik, pa krenimo s njim!

Punjiva baterija

Svi Lexibook autići opremljeni su punjivom baterijom koja nakon punjenja traje oko 20 minuta. U većini modela trebat će vam samo olovne baterije za daljinski upravljač.

Revolucionarni autići s kontrolom pokreta

Počnimo s našim bestsellerom, a to su auta s upravljanjem pokretom. Ovi se modeli mogu pohvaliti s dva načina upravljanja - daljinskim i pokretom. Jednostavnim pokretom zapešća s igračkom možete raditi neviđene stvari, a pogodna je za one koji vole istraživati ​​nove mogućnosti. Zvučni i svjetlosni efekti pridonose sjajnoj kaskaderskoj predstavi i u njoj možete uživati ​​u zatvorenom i otvorenom prostoru. Sigurno vam neće biti dosadno!

Poboljšani modeli sa specijalnim efektima i nevjerojatnim trikovima

Imate kod kuće zahtjevnog korisnika koji se udomaćio u svijetu automobila i teško ga je iznenaditi? Naša ponuda neće oduševiti samo male entuzijaste! Suspenzijski kotači pogodni za svaki teren, vodeni "dim" za realističniji efekt, rotacija u stojećem položaju, driftanje, trikovi na šest kotača, brzina do 12 km/h, blistavi zvučni i svjetlosni efekti, kretanje u ritmu glazbe, trkaći stil ili možda auto u obliku dinosaura? Sve je to moguće kod nas, samo trebate odabrati pravi model.

Mali graditelj i vatrogasac

Da li vaše dijete više voli kamione i građevinske automobile od trkaćih i kaskaderskih automobila, ali ipak želi uživati ​​u upravljanju na daljinu? I takve entuzijaste ćemo razveseliti! Realistični modeli građevinskih vozila oduševit će vas svojim funkcijama i opremom. Podnose pijesak i mala opterećenja, što ih čini izvrsnim izborom za svakog malog graditelja. Malim vatrogascima će se sviđati automobil sa spremnikom za vodu i ljestvama na uvlačenje!

 

Kaskaderski zaokreti od 360° na bilo kojem terenu

Novi ste u automobilima, ali u isto vrijeme želite impresionirati publiku na dječjem igralištu ili na stepenicama ispred kuće? Kaskaderski autići izvode trikove i okreću se za 360°, ne boje se skokova, balansiranja na dva kotača ili prevrtanja na obje strane. Možete odabrati demo funkciju i uživati ​​u naučenim trikovima ili sami programirati željene pokrete igračke. Grip gume ili pogon na sva četiri kotača? Odaberite pravi model prema svojim željama, a po super cijeni!

 

Iznenadite svoje mališane originalnim poklonom

Autići na daljinsko upravljanje iz Lexibooka izvrstan su dar za djecu u dobnoj kategoriji 6+, ali svidjet će se i mlađim entuzijastima pod nadzorom odraslih. Odabir pravog malo je lakši ako imate na umu interese i potrebe svog djeteta. Uz pregled načina na koji funkcioniraju te po čemu se razlikuju njihove funkcije i izgled, sigurno ćete odabrati pravi model koji će jamčiti vaš uspjeh. Sretno s odabirom!